INFORMATII DESPRE LIVRARE

Termen de livrare 24/48h

Pentru a va putea livra produsele conforme, suntem nevoiti sa desigilam fiecare produs la receptia acestuia, prin urmare toate produsele le veti primi desigilate.

Taxa de livrare pentru orasulSIBIU este de 15 Lei, iar pentru comenzile de minim 399 Lei livrarea este gratuita fara limita de KG.

Produsele comandate se pot ridica si de la sediul nostru. In acest caz taxa de livrare este zero!!!

Poti intra personal in posesia produselor comandate numai dupa ce primesti notificarea SMS de ridicare a comenzii.

In restul tarii costul de livrare este de 30 Lei, iar pentru comenzile de minim 399 lei livrarea este gratuita in limita a 15 kg, oriunde in tara.

*atentie! pentru anumite destinatii din Romania, se pot percepe taxe suplimentare!

Pentru comenzile ce depasesc greutatile stabilite, se va comunica costul transportului in momentul confirmarii telefonice a comenzii.

Factura va contine atat valoarea produselor comandate cat si taxele de transport.

Va rugam insistent ca la primirea coletului sa receptionati cu atentie piesele primite ! Eventualele sesizari legate de lipsa unor repere sau de avarierea lor pe durata transportului trebuie reclamate agentului de la firma de curierat chiar la primirea coletului; este obligatorie incheierea unui proces verbal de constatare cu reprezentantul firmei de curierat ! Sesizarile ulterioare vor fi extrem de greu de solutionat, deoarece fara acest process verbal firma de curierat nu va mai putea fi trasa la raspundere !